hypnotherapeut Amsterdam

Hypnotherapeut Amsterdam

Ik ben Jiri Skørpil psycholoog en hypnotherapeut in Amsterdam. Al tijdens mijn studie aan de UvA in Amsterdam raakte ik gefascineerd van de vele voordelen die hypnose bij psychotherapie kan bieden. Ik volgde daarom de postdoctorale opleiding in hypnotherapie bij het IEP in Nijmegen. In 1989 opende ik als hypnotherapeut mijn praktijk in Wakkerstraat, erkend door de beroepsvereniging NBVH.

Effectieve hypnotherapie

Dankzij decennia lange ervaring als hypnotherapeut heb ik leren werken met talrijke werkzame methodes maar vooral heb ik veel inzicht verworven in het verloop en begeleiding van veranderingsprocessen die tijdens een effectieve therapie plaatsvinden. Cliënten komen bij mij omdat ze zich bij me veilig en op hun gemak kunnen voelen en omdat ze door mij altijd au serieus worden genomen. Ik kan snel tot de kern komen om vervolgens in samenspraak met elkaar de weg uit te stippelen naar concrete en haalbare doelstellingen.

Desondanks kan ik als hypnotherapeut nog steeds niemand zomaar met de knip van mijn vingers van al zijn klachten af helpen. Treffend hierbij is de vergelijking met een gids in de bergen. Ik weet wel de wegen maar klimmen dat moet de cliënt zelf doen. Samen naar de meest begaanbare weg zoeken die verder in de richting van een rijk en bevredigend leven leidt.

 

blokje