Kosteloos intake – dát is de eerste stap.

Je bent nu al op de goede weg: door info op deze site te lezen, naar de eerste stap te zoeken. Zet nu vooral ook die stap door! Je hoeft niet alles in je eentje aan te kunnen. Wellicht schiet je deze keer meer op door een deskundige ondersteuning in te roepen. Soms is het echt wel nodig. Ik vind het fijn om je te kunnen helpen, aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen.

Toegegeven: zo’n stap is niet gemakkelijk. Het is beter dat je je daarbij zo vrij en onbelemmerd mogelijk kan voelen. Daarom brengen we de eerste afspraak niet in rekening.

Eerst kan je kosteloos, vrijblijvend en op je gemak verkennen wat het inhoudt om vervolgens weloverwogen je keuze te maken of je al dan niet aan de therapie begint. Want, laten we eerlijk wezen: een van de meest belangrijke voorwaarden voor het slagen van een therapie is of het tussen jou en de therapeut klikt. Of je op je gemak kan zijn, of het bij jou past, of je je gehoord voelt.

En bovenal: of er een wederzijds vertrouwen is. Na een kennismakingsgesprek weet je al in belangrijke mate wat je aan elkaar hebt en waar je aan begint. Tijdens de intake hoor je van mij wat ik wel en wat ik niet voor jou kan betekenen.
Dat is een goed begin. En als je er dan voor gaat, formuleren we gelijk ook de doelstellingen en maken we de eerste beraming van sessies die er nodig zullen zijn om die doelstellingen te realiseren.

Heb je de indruk dat hypnotherapie voor jou iets kan betekenen? Bel de Hypnotherapie Praktijk Wakkerstraat en maak een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek waarin je al je vragen kan stellen: tel. 020 6946488

Het kan zijn dat je verbinding krijgt met het antwoordapparaat. Spreek in dat geval je naam en telefoonnummer in en ik bel zo snel mogelijk terug.

Eveneens kun je gebruik maken van het onderstaande formulier.

Voornaam:

Achternaam:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Jouw bericht: